Αυτό το χειμώνα επιλέγουμε το βελούδο

 

   Όσοι προετοιμάζεστε για τον χειμώνα, να ξέρετε πως το βελούδο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη διακόσμηση, αφού η απαλή του υφή και η πολυτελής του όψη, το έχει καταστήσει στις πρώτες επιλογές των διακοσμητών. Η μόδα επιφυλάσσει στο βελούδο έναν ρόλο-κλειδί για την φετινή σεζόν, τόσο για την ευκαιρία να προσθέσεις χρώμα στο σπίτι σου, όσο και για την κυριολεκτική και οπτική ζεστασιά που μπορεί αυτό να προσφέρει.

   Το βελούδο σαν ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουρτίνα, επιπλόπανο σε καναπέ ή κρεβάτι, διακοσμητικά μαξιλάρια ακόμη και χαλιά. Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες. 

  • Βελούδινο κρεβάτι: 

Ένα κρεβάτι με ταπετσαρία από βελούδο, θα δώσει μια πολυτελή αίσθηση στο δωμάτιo. Το μπλε του κοβαλτίου είναι ένα χρώμα που θα εμφανίζεται παντού το 2021 και το συγκεκριμένο κρεβάτι ταιριάζει με πολλά διαφορετικά είδη διακόσμησης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλες αποχρώσεις του βελούδου όπως είναι το κυπαρρισί ή το μουσταρδί χρώμα. 

 

                                                   

 

  • Βελούδινες κουρτίνες : 

Οι κουρτίνες από βελούδο είναι ένας απλός τρόπος να προσθέσεις χρώμα, υφή και ζεστασιά στον χώρο σου. Να θυμάσαι το πιο σημαντικό, το βελούδο δείχνει την πραγματική του αξία και αρχοντιά όταν το επιλέγουμε σε έντονες αποχρώσεις. Τότε ο χώρος αποκτά μια άλλη κλάση. 

 

                                      

 

                       

          

 

  • Βελούδινος καναπές : 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, φέτος στη μόδα επανέρχονται τα έπιπλα με καμπύλες. Τι πιο must λοιπόν απο ένα βελούδινο καναπέ με καμπύλες στο σωστό χρώμα. 

 

       

    

 

 

                          

 

  • Βελούδινα μικροέπιπλα: 

Κι αν δεν είσαι έτοιμη/ος για μεγάλες αλλαγές τότε μπορείς απλά να επιλέξεις μικροέπιπλα απο βελούδο για να διακοσμήσεις το χώρο σου. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις ένα βελούδινο σκαμπό ή υποπόδιο. 

 

                           

 

                       

 

  • Βελούδινο χαλί:

Δύσκολο να το βρεις, αλλά με τον κατάλληλο χρωματισμό και τα σωστά έπιπλα θα απογειώσει την συνολική διακόσμηση. 

 

   

 

  • Βελούδινα διακοσμητικά μαξιλάρια:

Παντά ήταν και θα παραμείνει να είναι το αγαπημένο μας ύφασμα για τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Είτε σε μονόχρωμα είτε εμπριμέ. Είτε σε τετράγωνα είτε σε στρόγγυλα. Η επιλογή είναι δική σας. Εμείς θα συνεχίσουμε πάντα να τα θαυμάζουμε.  Για να δεις περισσότερα σχέδια https://www.papadopouloshome.gr/el/products/product_category/maxilaria-90

 

                             

 

 

 

  • Βελούδινα κουβερτοπαπλώματα:

Πέρα απο την elegant ατμόσφαιρα που προσδίδουν στην κρεβατοκάμαρά σου είναι και απίστευτα ζεστά. Απαλές υφές, σε ιδιαίτερα σχέδια για να ζεσταθείς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Για να δεις περισσότερα σχέδια https://www.papadopouloshome.gr/el/products/product_category/koyvertopaplomata-3342

 

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00