Επιλέγοντας μεταξωτές μαξιλαροθήκες για υγεία και ομορφιά

   Όλοι γνωρίζουμε οτι ένας καλός ύπνος αποτελεί ζωτική σημασία για την υγεία μας, αυτό που αγνοούμε πλήρως είναι τα οφέλη που έχουν να προσφέρουν στην υγεία και την ομορφιά μας οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες. Δεν είναι τυχαίο οτι η Τζάκι Κένεντι κοιμόταν κάθε βράδυ με μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Κάτι θα γνώριζε! Ας δούμε τα οφέλη : 

  • Το μετάξι είναι υποαλλεργικό: 

      Οι ίνες του έχουν φυσική αντοχή στα ακάρεα της σκόνης, τη μούχλα και άλλα αλλεργιογόνα. Η αναπνευσιμότητα μιας μεταξωτής μαξιλαροθήκης αποτρέπει επίσης τη συλλογή κοινών οικιακών αλλεργιογόνων. Επομένως οι πιθανότητες για εκζέματα, άσθμα ή άλλες αλλέργίες μειώνονται. 

 

                   

 

  • Λαμπερά μαλλιά : 

   Αν και η βαμβακερή μαξιλαροθήκη σας μπορεί να είναι πολύ απαλή, η καθημερινή τριβή της τρίχας επάνω στο βαμβάκι μπορεί να βλάψει τους θύλακες των τριχών, σβήνοντας την λάμψη και δημιουργώντας φριζάρισμα. Το βαμβάκι είναι ένα υλικό που προορίζεται να απορροφήσει την υγρασία, και αυτό ακριβώς κάνει και στα μαλλιά σας. Απο την άλλη, το μετάξι είναι ένα υλικό που θα επιτρέψει στα μαλλιά να γλιστρήσουν πιο ομαλά, έτσι θα έχετε λιγότερο σπάσιμο των τριχών. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες μειώνουν την τριβή και απορροφούν λιγότερη υγρασία, έτσι μπορούν να μειώσουν το φριζάρισμα και να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγρασία όλη τη νύχτα.

   Όλοι οι τύποι μαλλιών μπορούν να επωφεληθούν από μεταξωτές μαξιλαροθήκες, αλλά εκείνοι με λεπτά, σγουρά ή ξανθά μαλλιά μπορούν να ωφεληθούν ακόμη περισσότερο. Τα ξανθά μαλλιά τείνουν να είναι πιο εύθραυστα, οπότε το μετάξι βοηθά στην αποφυγή περισσότερων ζημιών. Τα σγουρά μαλλιά τείνουν επίσης να ξεθωριάζουν από την τριβή του βαμβακιού, οπότε το μετάξι βοηθά τα μαλλιά να γλιστρήσουν. 

 

         

 

  • Ενυδατωμένο δέρμα : 

 Σας έτυχε ποτέ να ξυπνήσετε με γραμμές στο πρόσωπο σας απο την μαξιλαροθήκη σας; Δεν φταίτε εσείς, απλά απο την τριβή που δημιουργείται, μειώνεται το κολλαγόνο κάνοντας γραμμές ύπνου στο πρόσωπό σας με αποτέλεσμα να προκληθούν πρόωρες ρυτίδες. Οι επαναλαμβανόμενες ρυτίδες ύπνου τελικά οδηγούν σε βαθιές, μόνιμες γραμμές στο μέτωπο και στα μάγουλα. Mια μεταξωτή μαξιλαροθήκη επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει σωστά. Καθώς το δέρμα ολισθαίνει σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη, θα παρατηρήσετε λιγότερη τριβή, μειώνοντας την ερυθρότητα του δέρματος.
   Οι θετικές επιδράσεις του μεταξιού είναι γνωστές εδώ και αιώνες, με κάποιους κατασκευαστές να αναφέρονται συχνά σε έρευνες που κάνουν λόγο για την πρωτεΐνη Sericin, που έχουν τα κουκούλια και είναι υπεύθυνη για την λάμψη του δέρματος, την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του, ενώ μπορεί να προσκολληθεί στην κερατίνη (πρωτεΐνη του δέρματος και των μαλλιών) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα που βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας και έχει αντιγηραντική δράση. 

 

                                   

 

Για να δείτε μεταξωτές μαξιλαροθήκες πατήστε εδώ : https://www.papadopouloshome.gr/el/products/product_category/maxilarothikes-1377/collection/mulberry-silk-4594

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Στοιχεία επικοινωνίας

Ασκληπιού 32, Τρίκαλα, 42100

Τηλ - Φαξ: 2431032449

[email protected]

Βρείτε μας στο Facebook

Instagram

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00