Φέρε το φθινόπωρο στο σπίτι σου

 

   Το καλοκαίρι τελείωσε και τη θέση του πήρε το φθινόπωρο. Μια εποχή που μας φέρνει αισθήματα νοσταλγίας και την αίσθηση για αναζήτηση ζεστασιάς. Μαζί με το φθινόπωρο έρχεται να αλλάξει και η διακόσμηση του σπιτιού μας. Ας δούμε λοιπόν ποιές είναι οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις.

  • Φθινοπωρινό στεφάνι: τα στεφάνια είναι πάντα όμορφα, ειδικά όταν τα τοποθετούμε στις πόρτες. Δημιούργησε λοιπόν ένα όμορφο στεφάνι με κουκουνάρια, πλατανόφυλλα, κλαδιά, στάχυα και άλλα αποξηραμένα λουλούδια σε αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου.

 

             

 

  • Διακόσμηση με φυτά: χρησιμοποίησε επιδαπέδια ή επιτραπέζια λουλούδια σε γωνιές του σπιτιού σου. Τα λουλούδια χαρίζουν άρωμα και χρώμα στο χώρο.  Επέλεξε φθινοπωρινά λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις. Φέτος στην μόδα των λουλουδιών επικρατεί το μωβ χρώμα.

 

                            

 

  • Ριχτάρια και μαξιλάρια στον καναπέ: Ο καναπές του σπιτιού θα πρέπει να γίνει πιο φιλόξενος και ζεστός για τους επόμενους μήνες. Για να το πετύχεις αυτό επέλεξε ριχτάρια σε ζεστά υφάσματα με γλυκές αποχρώσεις που θα δώσουν έναν επιπλέον τόνο χρώματος στο σαλόνι. Όμως ένα ριχτάρι δεν κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό επέλεξε έξτρα μαξιλάρια σε αντίστοιχα υφάσματα ή cozy κουβέρτες για τον καναπέ.

 

      

Για να δεις τη συλλογή μας από ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και κουβέρτες καναπέ πάτησε εδώ : https://www.papadopouloshome.gr/el/products/product_category/saloni-89

 

  • Ζεστά υφάσματα: για ακόμη πιο έντονες αλλαγές στη φθινοπωρινή σου διακόσμηση προτίμησε βελούδινα υφάσματα στον καναπέ και στις κουρτίνες. Μάλλινα, πλεκτά και φυσικά μια ψεύτικη γούνα στον καναπέ αλλά και στο κρεβάτι, θα δώσουν μια υπέροχη αίσθηση στο χώρο. 

                        

 

  • Ντεκόρ κολοκύθας και διακοσμητικά από πέτρα: must του φετινού φθινοπώρου είναι η διακόσμηση με κολοκύθα. Μπορείς να την τοποθέτησε στην τραπεζαρία ή στο σαλόνι σου. Διακόσμησε την με κεριά ή ρεσώ. Επιπλέον ολοκλήρωσε την διακόσμηση σου με διακοσμητικά φτιαγμένα από πέτρα πχ βάζα.

 

                         

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00