To χρώμα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ

 

   Αν σκοπεύετε να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα των τοίχων ή στη διακόσμηση που να είναι διαχρονική, τότε η σίγουρη λύση είναι το γκρεζ. Πρόκειται για μια απόχρωση, φυσική, γήινη και απαλή, μεταξύ του γκρι και του μπεζ, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και την προτιμούν πολλοί διακοσμητές. Η γήινη και ουδέτερη όψη του γκρεζ το καθιστούν ιδανικό χρώμα για οποιοδήποτε χώρο και στιλ. 

   Το γκρι είναι ένα χρώμα που προσφέρει σοφιστικέ στιλ σε έναν χώρο ενώ το μπεζ δίνει μια πιο φυσική αίσθηση. Ενώνοντας αυτά τα δύο χρώματα δημιουργείται το γκρεζ που αποτελεί το πιο στιλάτο χρώμα για κάθε είδους σπίτι.

 

                          

 

   Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Είτε επιλέγοντας έπιπλα και διακοσμητικά σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση, είτε αναμειγνύοντας γκρι και μπεζ κομμάτια ώστε να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη ατμόσφαιρα που θα αποτελείται από αυτές τις δύο αποχρώσεις.

 

                 

 

Καθιστικό: Το καθιστικό είναι ακόμα ένας χώρος που ταιριάζει πολύ το γκρεζ. Θα σας προτείναμε να το ενισχύσετε με λίγο χρώμα, όπως είναι το κίτρινο, το καφέ, ή το μπλε.

 

                          

 

Υπνοδωμάτιο: Στο υπνοδωμάτιο αυτή η απόχρωση ταιριάζει φανταστικά. Άλλωστε το γκρι είναι ένα χρώμα που έχουμε πει πως ταιριάζει πολύ σε κρεβατοκάμαρες. Αν το συνδυάσετε λοιπόν με το μπεζ που είναι ένας πιο φυσικός τόνος, θα έχετε ένα πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα που θα δώσει ρομαντισμό στον χώρο.

 

                             

 

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00