Η εποχή της γούνας έφτασε

 

   Η εποχή των ηλιόλουστων πρωινών φτάνει στο τέλος της. Έχουμε ήδη διανύσει το φθινόπωρο και οδεύουμε προς στο χειμώνα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ντύσουμε το σπίτι μας ακόμη πιο ζεστά …με τι άλλο… με κάτι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες…τι γούνες! 

   Οι γούνες πάντοτε προσδίδουν αίγλη και αρχοντιά, ειδικά αν συνδυαστούν σωστά μέσα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Παίξτε λοιπόν με συνδυασμούς γούνινων ριχταριών, μαξιλαριών, χαλάκια ακόμη και σκεπάσματα.  Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ζεστό περιβάλλον που θα χαλαρώνετε με τις ώρες τότε η λύση είναι μια…γούνα. Απαλή σε αίσθηση, σε φυσικές αποχρώσεις και τρίχωμα ιδανικό για χάδι.

   Προσοχή! Καθώς είμαστε ευσυνείδητοι και φιλικοί απέναντι στα ζώα σας προτείνουμε να επιλέξετε οικολογικές γούνες. Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τις γούνες σωστά.

  • Μπροστά από το τζάκι : Δεν υπάρχει πιο ρομαντική εικόνα, κατά την περίοδο του χειμώνα, από αυτή του αναμμένου τζακιού στο σπίτι. Τα βράδια γεμίζει το σαλόνι ζεστασιά και ρομαντισμό. Η ιδανική ιδέα είναι να διακοσμήσετε το τζάκι με κεριά και φυσικά ένα γούνινο χαλάκι μπροστά του, είναι ότι πρέπει να για ολοκληρώσετε το ντεκόρ. 

 

            

 

  • Στον καναπέ : Το διακοσμητικό ριχτάρι στον καναπέ είναι must γι’ αυτή τη σεζόν. Τοποθετήστε ακανόνιστα την γούνα στην μια πλευρά του καναπέ. Το ακανόνιστο στυλ θα τονίζει περισσότερο την φυσικότητα της γούνας και θα αναδείξει τη λάμψη του τριχώματος. Αποφύγετε να καλύψετε ολόκληρο τον καναπέ ή να φτιάξετε έναν καλοστημένο ντεκόρ. Θυμηθείτε, η γούνα παρουσιάζει μια «φυσική» αίσθηση του χώρου επομένως θέλουμε μια «άναρχη» διακόσμηση.

 

           

 

  • Γούνινα μαξιλάρια : Για το συγκεκριμένο είδος δεν υπάρχει σωστό και λάθος μέρος του σπιτιού για να τα τοποθετήσετε. Μπορείτε να τα αφήσετε στην μια γωνία του καναπέ σας, στην  αγαπημένη σας πολυθρόνα ή να τα αφήσετε στο πάτωμα κοντά στο τζάκι ή ακόμη να τα προσθέσετε ως ντεκόρ στην κρεβατοκάμαρα. Η επιλογή είναι δική σας.

 

              

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00