Μπαμπού πετσέτες : 6 λόγοι για να τις προτιμήσετε

   Πόσες φορές την ημέρα χρησιμοποιείτε πετσέτες; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ένα άτομο χρειάζεται 3-4 πετσέτες κατά μέσο όρο; Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς να χρησιμοποιούμε πετσέτες. Τι ζητάτε απο μία πετσέτα; Να είναι απαλή, απορροφητική, να αντέχει στα πλυσίματα, να μην αφήνει χνούδι, να έχει ωραίο design, να στεγνώνει γρήγορα, να μην χάνει το χρώμα της και φυσικά...να σας αρέσει! Η επιλογή δεν είναι εύκολη. Παρακάτω σας δίνουμε 6 λόγους για να διαλέξετε μπαμπού πετσέτες. 

  • Απαλότητα : Ονειρεύεστε μια εξαιρετικά απαλή και αφράτη πετσέτα που να είναι ευχάριστη για το σώμα και το δέρμα σας; Με το υλικό μπαμπού αυτό πλέον δεν αποτελεί απλά ένα όνειρο...είναι η πραγματικότητα. Οι πετσέτες μπαμπού είναι ιδιαίτερα μαλακές και παραμένουν μαλακές ακόμη και μετά την πλύσιμο. 

 

         

 

  • Iδανικές για άτομα με αλλεργίες : Το ύφασμα μπαμπού έχει πολλά οφέλη για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Ως αντιμικροβιακό υλικό που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός σας, οι πετσέτες μπαμπού ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Επίσης, προστατεύουν το δέρμα από τον ήλιο και απορροφούν την υγρασία, έτσι δεν προκαλούν ερεθισμό του δέρματος.

 

         

 

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής : Καθώς χρησιμοποιούμε τις πετσέτες καθημερινά, είναι σημαντικό να βρούμε ανθεκτικές για καθημερινή χρήση. Ευτυχώς, ένα από τα πλεονεκτήματα για το μπαμπού είναι ότι είναι ανθεκτικό και διατηρεί το σχήμα του. Ως αποτέλεσμα, οι πετσέτες μπαμπού μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια εάν τα φροντίζετε σωστά.

 

                             

 

  • Απορροφητικότα :  Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πετσέτες μπαμπού απορροφούν έως και 4 φορές περισσότερο νερό από τις κανονικές βαμβακερές πετσέτες. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι στεγνώνουν γρήγορα οπότε αποτελούν μια καλή επιλογή. 

 

                           

 

  • Διατίθενται σε πολλά μεγέθη ακόμη και μπουρνούζια : Ας το παραδεχτούμε, όλοι χρειαζόμαστε πετσέτες σε διάφορα μεγέθη για πολλές χρήσεις. Πετσέτα για το πρόσωπο, για τα μαλλιά, για τα χέρια, πετσέτες σώματος..ακόμη και μπουρνούζι! Μην ανησυχείτε μπορείτε να βρείτε κάθε μέγεθος. 

 

                          

 

  • Φιλικές προς το περιβάλλον : Ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά στη Γη, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να παραχθεί το υλικό μπαμπού. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης επιβλαβών φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων. Επίσης παράγει 35% περισσότερο οξυγόνο. Συμπερασματικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μπαμπού είναι φιλικό προς το περιβάλλον, επομένως είναι μια καλή επιλογή για άτομα που φροντίζουν τον πλανήτη μας.

 

                        

 

Μπορείτε να δείτε την συλλογή μας απο πετσέτες και μπουρνούζια μπαμπού πατώντας εδώ: https://www.papadopouloshome.gr/el/products/product_category/mpanio-84/material/70-mpampoy-30-vamvaki-2292

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00