Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά

 

   Φέτος το Πάσχα κινηθείτε ανάμεσα στην παράδοση και το μοντερνισμό. Εκτός από τα κλασικά κόκκινα αυγά που όλοι βάφουν, φτιάξτε και εναλλακτικά πασχαλινά αυγά. Δείτε λοιπόν μερικές ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά που θα κάνουν τη διαφορά.

  • Αυγά με χρυσόσκονη : Τα πασχαλινά αυγά με χρυσόσκονη είναι μια φαντασμαγορική πρόταση. Θα χρειαστείτε χρυσόσκονες σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε εφόσον τα βάψετε και στεγνώσουν, είτε να τα διακοσμήσετε ολόκληρα είτε μόνο τη βάση του αυγού. Εύκολα και οικονομικά θα έχετε μια πανέμορφη διακόσμηση αυγών πασχαλινών.

 

                   

 

  • Αυγά με μωσαϊκό : Μια πολύ όμορφη και εύκολη διακόσμηση που θα σας δώσει πρωτότυπα πασχαλινά αυγά. Χρωματίστε σπασμένα τσόφλια και στη συνέχεια κολλήστε τα πάνω στα πασχαλινά αυγά σας, δημιουργώντας μια μοναδική τεχνοτροπία!

 

                  

 

  • Αυγά με φτερά : Μια ιδιαίτερη για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά, είναι με φτερά. Κολλήστε πάνω στα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά φτερά στα χρώματα και τα σχέδια που θέλετε. Μια επιπλέον πρόταση είναι να προσθέσετε μικρά αποξηραμένα λουλούδια, όπως λεβάντα για μυρωδιά και στολισμό.Τ

 

                                          

 

  • Aυγά με μος : Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, πέρα από ιδέες για να βάψετε τα πασχαλινά αυγά, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με μος – βρύο. Τα πασχαλινά αυγά με μος θα δώσουν μια πιο γήινη νότα σε όλη την πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού σας. 

 

                                     

 

  • Αυγά με λινάτσα και δαντέλα : Αν είστε λάτρεις της ρουστίκ διακόσμησης αυτή η ιδέα είναι για σας. Ντύστε τα χειροποίητα πασχαλινά αυγά με κορδόνια λινάτσας, κολλώντας τα γύρω γύρω. Μπορείτε να προσθέσετε λευκές κορδέλες και κουμπιά για περισσότερη λεπτομέρεια.

 

             

 

  • Αυγά σε λουλακί απόχρωση : Πρόκειται για μια ιδαίτερη απόχρωση του μπλε. Κόψτε τετράγωνα από παλιό ύφασμα για να το τυλίξετε γύρω από κάθε αυγό. Στρίψτε το ύφασμα σφιχτά και τυλίξτε το με λαστιχάκια προς όλες τις κατευθύνσεις για να το στερεώσετε.

              

 

  • Αυγά με κλωστές : Μια εύκολη και γρήγορη τεχνική είναι να βάψετε τα αυγά σας με κλωστές. Τυλίξτε τα αυγά με πολύχρωμες κλωστές μέσα σε αλουμινόχαρτα και αφήστε τα να βράσουν. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

 

                          

 

  • Αυγά με φλούδες απο κεμμύδι : Παλιά τεχνική που σίγουρα η γιαγία σας θα έκανε. Παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και μας θυμίζει μια παράδοση που περνά απο γενιά σε γενιά. Μικρή συμβουλή καθώς βάφετε τα αυγά με κρεμμυδόφυλλα, τυλιγμένα σε καλσόν ή τούλι, χρησιμοποιήστε και μυρωδικά βότανα για αποτύπωμα. 

 

          

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00