Τάσεις διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο

 

   Υπάρχει ένα δωμάτιο μέσα σε όλο το σπίτι στο οποίο δεν υπάρχουν κανόνες κι αυτό δεν είναι άλλο απο το παιδικό δωμάτιο. Φτιάξαμε για εσάς μια λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις για το 2021 ώστε να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο δωμάτιο. 

  • Δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων : Μία απο τις μεγαλύτερες τάσεις στο παιδικό δωμάτιο είναι η δημιουργία ενος δωματίου μέσα στο οποίο το παιδί μπορεί να κοιμάται, να διαβάζει και να παίζει. Άρα μιλάμε για τη δημιουργία ενός δωματίου πολλάπλων χρήσεων. Διαμορφώστε το δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για το κρεβάτι, το γραφείο αλλά και μια περιοχή για να παίξει το παιδί σας. 

                       

              

 

  • Παστέλ αποχρώσεις : Αν παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης τότε θα γνωρίζετε ήδη ότι η τελευταία τάση στους τοίχους αναφέρεται στις παστέλ αποχρώσεις. Με αυτό το τρόπο το δωμάτιο δείχνει φωτεινό, καθαρό αλλά και μεγάλο. Αποφύγετε λοιπόν τα σκούρα ή έντονα χρώματα στο παιδικό δωμάτιο. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε οτι τα παιδικά δωμάτια γεμίζουν πάντοτε με χρώμα απο τα παιχνίδια των παιδιών. 

 

                                 

 

  • Θεματολογία : Αν πάλι δυσκολεύεστε να επιλέξετε χρώμα για το παιδικό δωμάτιο μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα, όπως για παράδειγμα τα αερόστατα ή σύννεφα κλπ. Μπορείτε να υποστηρίξετε το θέμα που σας αρέσει είτε ζωγραφίζοντας τον τοίχο είτε τοποθετώντας μια όμορφη ταπετσαρία. 

 

               

 

  • Παιδικό κρεβάτι/σκηνή : Σίγουρα την έχετε δει καθώς αποτελεί την απόλυτη τάση για το παδικό δωμάτιο. Κρεβάτι σε στυλ σκηνής ή με κορνίζα στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε κουνουπιέρα. Έτσι το παιδικό δωμάτιο γίνεται πιο ρομαντικό και διασκεδαστικό για τα παιδιά. 

 

                                 

 

  • Κρεβάτι για δύο : Αν πάλι το παιδικό δωμάτιο προορίζεται για δύο ή περισσότερα αδερφάκια τότε είναι απαραίτητο να κερδίσετε χώρο. Σε αυτή την περίπτωση ιδανική λύση αποτελούν οι κουκέτες καθώς κερδίσετε αρκετό χώρο κάνοντας το δωμάτιο πρακτικό αλλά και διασκεδαστικό για τα παιδιά.

 

                                      

 

  • Κερδίστε χώρο : Ακόμη και αν το δωμάτιο προορίζεται για ένα μέλος της οικογενείας μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο. Δείτε την παρακάτω υπέροχη κατασκευή κρεβάτι - γραφείο που αποτελεί νέα τάση. 

       

                

 

  • Σκηνή : Όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε μια παιδική σκηνή! Λατρεμένο παιχνίδι για τους μικρούς μας μπόμπιρες και αγαπημένη τάση διακόσμησης για εμάς. 

 

                            

 

  • Κρεμαστή κούνια : Οι κούνιες είναι ένα απο τα αγαπημένα παιδικά παιχνίδια. Τι πιο ωραίο το παιδί σας να έχει τη δική του κούνια εντός του δωματίου του. Είναι βολικές, άνετες και πρωτότυπες! 

 

                                                 

 

  • Ράφια : Πέρα απο μία όμορφη ταπετσαρία ή τα παστέλ χρώματα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τους τοίχους με χαριτωμένα σχέδια ραφιών όπως για παράδειγμα συννεφάκια ή σπιτάκια. 

 

                     

 

  • Σκανδιναβικό στυλ : Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις διακόσμησης υποστηρίζουν το σκανδιναβικό στυλ σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο. 

 

    

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00