Όροι χρήσης

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας. Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με όλους τους όρους που αφορούν στη χρήση της και τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεχτικά.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης μας και προστατεύονται απο το Ελληνικό Δίκαιο, το Ευρωπαικό Δικάιο και το Δίκαιο διεθνών συμβάσεων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ανήκουν στην επιχείρηση μας ή σε τρίτους που νομίμως μας έχουν παραχωρήσει το δικάιωμα χρήση τους.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αντιγραφή και αναπαραγωγή εικόνας, κειμένου, γραφικών κλπ. Ο χρήστης δεν επιτρέται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας παράνομα με σκοπό την συλλογή στοιχείων, αναμετάδοσης, εκτύπωσης, αποθήκευσης και οποιασδήποτε άλλης ενέργειας. Οφείλουμε να προστατεύουμε τα πνευματικά μας δικαιώματα και θα θέλαμε να δείξετε το σεβασμό σας απέναντι στην επιθυμία μας.

Επίσης, η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για τα λάθος δεδομένα που μπορεί να εισάγει ο πελάτης στην φόρμα παραγγελίων. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας είναι ασφαλείς και απόρρητα . Η επιχείρηση μας δεν αποκαλύπτει, μεταβιβάζει, παραχωρεί ή ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα πελατών της, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.

Κατά διαστήματα το www.papadopouloshome.gr τροποποιεί  και βελτιώνει τα στοιχεία του. Η διαδικασία αυτή γίνεται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Για το λόγο αυτό καλό είναι να διαβάζετε σε συχνά χρονικά διαστήματα την πολιτική της ιστοσελίδα μας ώστε να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλάγες που μπορεί να προκύψουν.

 

Εφόσον διαβάσατε προσεκτικά τους παραπάνω όρους χρήσης και τους αποδέχεστε, μπορείτε να προχωρήσετε στην χρήση της ιστοσελίδα μας.

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00