Παράδοση / επιστροφές

Παράδοση :

Φέρνουμε για εσάς την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με τη Γενική Ταχυδρομική.

1) Τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€ για τις αγορές μέχρι 20€.

2) Αν οι αγορές σας ξεπερνούν τα 20 ευρώ τότε έχετε δωρεάν τα μεταφορικά μέσα.

Με την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής έχετε +2€ έξοδα στην περίπτωση 1.
Στην περίπτωση 2 η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Όλα τα προϊόντα τoυ eshop είναι  άμεσα διαθέσιμα. Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να είναι από 1 - 3 εργάσιμες μέρες αναλόγως την περιοχή της Ελλάδος. Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες. Οι μέρες αποστολής αρχίζουν να μετράνε από την ημέρα που θα λάβετε email ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε email επιβεβαίωσης επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να βρεθεί λύση.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, για να βρεθεί μια λύση από κοινού. Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, θέλετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Επιστροφή :

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αν αποφασίσετε να κάνετε μια επιστροφή θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς να έχετε αλλοιώσει τη συσκευασία τους, να τα έχετε χρησιμοποιήσει ή να τα έχετε πλύνει. Οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα με τα ταμπελάκια τους, στη συσκευασία τους συνοδευόμενα από την απόδειξη. Από την πολιτική των επιστροφών εξαιρούνται τα μαξιλάρια ύπνου, τα υποστρώματα και όλα τα είδη υγιεινής.  Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν.

Διαδικασία επιστροφής
-Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
-Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρακτορείο επιθυμείτε.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Στοιχεία επικοινωνίας

Ασκληπιού 32, Τρίκαλα, 42100

Τηλ - Φαξ: 2431032449

[email protected]

Βρείτε μας στο Facebook

Instagram

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00