Παράδοση / επιστροφές

Παράδοση :

Φέρνουμε για εσάς την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με τη Γενική Ταχυδρομική.

1) Τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€ για τις αγορές μέχρι 20€.

2) Αν οι αγορές σας ξεπερνούν τα 20 ευρώ τότε έχετε δωρεάν τα μεταφορικά μέσα.

Με την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής έχετε +2€ έξοδα στην περίπτωση 1.
Στην περίπτωση 2 η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Όλα τα προϊόντα τoυ eshop είναι  άμεσα διαθέσιμα. Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να είναι από 1 - 3 εργάσιμες μέρες αναλόγως την περιοχή της Ελλάδος. Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες. Οι μέρες αποστολής αρχίζουν να μετράνε από την ημέρα που θα λάβετε email ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε email επιβεβαίωσης επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να βρεθεί λύση.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, για να βρεθεί μια λύση από κοινού. Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, θέλετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Επιστροφή :

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αν αποφασίσετε να κάνετε μια επιστροφή θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε. Συγκεκριμένα τα προϊόντα θα πρέπει : 

  •   το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το κατάστημα μας Παπαδόπουλος Home
  •   να μην έχετε αλλοιώσει τη συσκευασία τους,
  •   να επιστρέψετε τα προϊόντα με τα ταμπελάκια τους
  •   να μην τα έχετε χρησιμοποιήσει
  •   να μην τα έχετε πλύνει
  •   να συνοδεύονται με την απόδειξη
  •   συμπληρώνετε το έντυπο υποαναχώρησης που θα βρείτε παρακάτω

Από την πολιτική των επιστροφών εξαιρούνται τα μαξιλάρια ύπνου, τα υποστρώματα, όλα τα είδη υγιεινής (λευκά παπλώματα, ανωστρώματα) και προϊόντα ειδικής παραγγελίας (πχ σεντόνι που ράφτηκε σε ειδική διάσταση για εσάς) 

1) Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος : είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του στο [email protected] ώστε να έχουμε εικόνα του προϊόντος. Η φωτογραφία θα αποσταλεί στην κατασκευάστρια εταιρία του προϊόντος και με την σειρά της θα μας απαντήσει στην αποδοχή της επιστροφής. Εφόσον γίνει αποδοχή, οφείλετε να συσκευάσετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Μόλις το προϊόν ελεγχθεί απο την κατασκευάστρια εταιρία, αν διαπιστωθεί οτι υπάρχει ελάττωμα μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε ή να σας επιστρέψουμε το ποσό των χρημάτων το οποίο το αγοράσατε. Η αποστολή της αντικατάστασης θα γίνει αντίστοιχα με τον τρόπο που παραλάβατε την αρχική σας παραγγελία, δηλ με την κούριερ γενική ταχυδρομική.  Λάβετε υπόψιν πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

2) Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη: εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την επιχείρηση. Σε αυτή την περίπτωση της επιστροφής, μπορείτε να επιλέξετε ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν σας αρέσει ή να επιλέξετε να σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό με βάσει το οποίο αγοράσατε τα προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες και όχι τις αγορές του φυσικού καταστήματος. 

και στις δύο περιπτώσεις μόλις λάβουμε τα προϊόντα και γίνει ποιοτικός έλεγχος για να διαπιστωθεί οτι τηρούνται οι παραπάνω όροι, θα ενημερωθείτε με email ή γραπτό μήνυμα ότι η διαδικασία της επιστροφής βρίσκεται σε εξέλιξη. Η διαδικασίας της επιστροφής γίνεται άμεσα με χρόνο διάρκειας έως πέντε εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση του ελαττωματικού προϊόν η χρονική διάρκεια ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη καθώς απαιτείται έλεγχος απο την καταστευάστρια εταιρία ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 5 εργάσιμες ημέρες. 

Τα στοιχεία αποστολής είναι : Ασκληπιού 32, Τρίκαλα, ΤΚ: 42100

 

Αρχεία: 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00