Τρόποι πληρωμής

Με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας η επιχείρηση μας διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Ο τρόπος πληρωμής που θα επιλέξετε συνδέεται άμεσα με τον χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής :

 

1. Αντικαταβολή :

Αρχικά, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας απο μέρους σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία και το νούμερο της παραγγελίας.
Απο την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα λάβετε ενα δεύτερο email με την ολοκλήρωση της και παράδοση στην Γενική ταχυδρομική για να σας τα μεταφέρει.
Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας και την στιγμή της παλαραβής πληρώνετε το ποσό. 

 

2. Ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα :

Με τον τρόπο αυτό, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του winbank PayCenter, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία με ασφάλεια μέσω των online συστημάτων της τράπεζας Πειραιώς που εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Αν η συναλλαγή γίνει επιτυχώς θα δεχτείτε email στην ηλεκτρονική σας διέυθυνση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από μέρους σας, στην οποία θα αναγράφεται το νούμερο της παραγγελίας.
Απο την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα λάβετε ενα δεύτερο email με την ολοκλήρωση της και παράδοση στην Γενική ταχυδρομική για να σας τα μεταφέρει στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαργιασμό :

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται στην σελίδα μας και στο email που θα δεχτείτε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από μέρους σας.
Φροντίστε να αναγράψετε σωστά όλα τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και το νούμερο της παραγγελίας στα σχόλια.
Εφόσον είναι έγκυρα τα στοιχεία σας και γίνει η αποπληρωμή της αγοράς, θα λάβετε ενα δεύτερο email με την ολοκλήρωση της και παράδοση στην Γενική ταχυδρομική για να σας τα μεταφέρει στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει.

 

4. Πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα μας :

Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να μην χρεωθείτε έξοδα αποστόλης για οποιοδήποτε ποσό της παραγγελίας σας. Αρχικά, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας απο μέρους σας, θα λάβετε email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με τα στοιχεία και το νούμερο της παραγγελίας.
Απο την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και στην συνέχεια θα λάβετε ενα δεύτερο email με την ολοκλήρωση της.
Στο στάδιο αυτό μπορείτε να έρθετε στο φυσικό μας κατάστημα για να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας. 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00