Χριστουγεννιάτικος στολισμός 2023: 5 υπέροχες τάσεις που ξεχωρίσαμε

 

   Φετός ξεχωρίσαμε πέντε υπέροχες, χριστουγεννιάτικες τάσεις διακόσμησης και θα θέλαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας! Εμπνευσμένα από τη μαγεία της νοσταλγίας και τη γοητεία των Χριστουγέννων κάθε τάση έχει τη δική της λάμψη. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας για την εορταστική περίοδο, αυτές οι τάσεις έχουν να προσφέρουν κάτι για όλους. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, οι φετινές τάσεις μας απομακρύνουν απο τα πλαστικά διακοσμητικά και μας εφιστούν την προσοχή στα ξύνινα στολίδια και τα ανακυκλώσιμα υλικά. Ό,τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να προσέχετε τα διακοσμητικά σας ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάμε να τις δούμε! 

  • Polar Planet:  Αυτή η διακόσμηση έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας χειμερινή χώρα των θαυμάτων. Με μια πιο "ατονη" χρωματική παλέτα, αυτή η διακόσμηση περιλαμβάνει φυσικά υφάσματα όπως το λινό και το βαμβάκι. Για να δώσετε μια σκανδιναβική αίσθηση τα Χριστούγεννα, γεμίσετε τον χώρο σας με κεριά, πλεκτά μαξιλάρια και ριχτάρια από οικολογική γούνα και φτιάξτε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 

               

 

 

  • Royal Fairytale: όπως το λέει η λέξη..."παραμύθι" ! Ποιός δεν αγαπά τα παραμύθια...Το Royal Fairytale είναι εμπνευσμένο από μια βασιλική εορταστική ατμόσφαιρα. Αυτή η τάση είναι σχεδιασμένη για να προσθέσει μια παιχνιδιάρικη πινελιά. Στολίδια με βασιλικά σχέδια όπως στρατιώτες μινιατούρες, βασιλικές κορώνες κλπ είναι αυτό που απαιτείται για το στολισμό του δέντρου. 

 

              

 

  • Winter Fairytale: όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, φέτος οι τάσεις για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επισημαίνουν χρώματα όπως το χρυσό, το ασημί και το μπρονζέ. 

           

             

 

  • Beyond:  Φωτεινό, τολμηρό και συναρπαστικά διασκεδαστικό. Aυτή η τάση, είναι τα Χριστούγεννα όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Από τα εκθαμβωτικά μπλε χριστουγεννιάτικα δέντρα μέχρι τα εορταστικά διακοσμητικά, αυτή η τάση έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια πιο εντυπωσιακή και glamorous αίσθηση.

 

                 

 

  • Rainbow Time Capsule: Ιδανικό για να γεμίσετε το σπίτι σας με χαρά και εορταστική διάθεση, η τάση Rainbow Time Capsule θα σας μαγνητίσει. Μια διασκεδαστική εναλλακτική σε αντίθεση με την παραδοσιακή χρωματική παλέτα. Διαλέξτε πολύχρωμα στολίδια και λαμπάκια και στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν να ήταν ουράνιο τόξο. 

 

         

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00