Ιδέες για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

 

   Ετοιμάσου! Η αγαπημένη στιγμή για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου έφτασε! Κι επειδή κάθε χρόνο κυκλοφορούν νέες ιδέες για το στολισμό του δέντρου, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλες τις νέες τάσεις για να είσαι εντός κλίματος και μόδας. Δες τις φωτογραφίες και πάρε ιδέες για το δικό σου στολισμό. 

 • Χάρτινες γιρλάντες : Μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με λίγο σπάγκο και χαρτόνια. Δημιούργησε όμορφες, χριστουγεννιάτικες γιρλάντες.

 

                        

 

 • Ψεύτικα λουλούδια : Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να στολίσεις το δέντρο με ψεύτικα λουλούδια. Επέλεξε 1-2 χρώματα με βάση τα υπόλοιπα στολίδια του δέντρου ώστε να μην παραφορτωθεί η διακόσμηση. 

 

                                  

 

 • Πολύχρωμα στολίδια : Αν προτιμάς πολύχρωμα νέον στολίδια, μια από τις επιλογές σου είναι να πάρεις χάρτινες μπάλες από κατάστημα με είδη χειροτεχνίας.

 

                   

 

 • Minimal διακόσμηση : Για σένα που δεν σου αρέσουν τα πολλά πολλά τότε αυτή η ιδέα θα σου αρέσει. Διακόσμηση με επιλογή δύο ή τριών ειδών στολίδια, με ξύλινες γιρλάντες και λίγα λεπτά φωτάκια χαλκού. Ένας πολύ επιτυχημένος στολισμός, με χρήση δύο χρωμάτων (λευκού και ασημένιου)

 

                                         

 

 •  Άσπρος - κόκκινος στολισμός : Από τους πιο δημοφιλής για φέτος. Πολύ ζεστή και χριστουγεννιάτικη αισθητική, με χρήση πολλών και καλαίσθητων στολιδιών. Επίσης για να τονίσεις τα δύο χρώματα, επέλεξε μονόχρωα φωτάκια. 

 

                                

 

 • Χριστουγεννιάτικες κάρτες : Αν στέλνεις και σου στέλνουν κάρτες ή αν ακόμα θέλεις να φτιάξεις κάποιες, μπορείς να στολίσεις το δέντρο σου με αυτό τον τρόπο.

 

                                  

 

 • Cottage style : Αν σου αρέσει η αισθητική του Μοντέρνου Αγροκτήματος, τότε καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις κουκουνάρια! 

 

                                 

 

 • Ροζ διακόσμηση : Νέα τάση το ρόζ χρώμα... Tip επειδή σαν χρώμα το ροζ είναι αρκετά έντονο, μην το παρακάνετε με τα στολίδια. 

                           

 

 • Πολλά στολίδια, χωρίς όμως πολλά χρώματα : Στο εικονιζόμενο δέντρο επιλέχθηκαν λευκά στολίδια και μεταλλικές αποχρώσεις σε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο.

 

                                  

 

 • Γεωμετρικά στολίδια :  Επέλεξε γεωμετρικά στολίδια όπως, αστέρια, ρόμβους κλπ 

 

                                 

 

 • Λευκά στολίδια : Είναι ένα εξαιρετικό μινιμαλιστικό δέντρο και είναι δείκτης πως πρέπει να στολίζονται τα δέντρα που λαμβάνουν υπ’ όψιν την διακόσμηση του σπιτιού. Στην περίπτωση αυτή είναι Σκανδιναβικό και απόλυτα ταιριαστό. Tip: σπάσε τη μονοτονία του χρώματος με λίγα κουκουνάρια. 

 

                               

 

Τα δέντρα τα οποία είδες καλύπτουν και αυτά με την σειρά τους διαφορετικές επιλογές και στυλ διακόσμησης. Κάποιες γενικές συμβουλές για τον στολισμό του δέντρου με όρους διακόσμησης, είναι να μην επιλέξεις περισσότερα από 3 χρώματα για στολίδια και μπάλες, να βρεις λουλούδια και να επιλέξεις μικρά φωτάκια, κατά προτίμηση με σύρμα και πρίζα ή μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες)

 

Σας κάνουμε δώρα !
Σετ 2 πετσέτες
με αγορές από 100 έως 150 €
Πετσέτα Μπάνιου
με αγορές άνω των 150 €

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Στοιχεία επικοινωνίας

Ασκληπιού 32, Τρίκαλα, 42100

Τηλ - Φαξ: 2431032449

[email protected]

Βρείτε μας στο Facebook

Instagram

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00