Μαξιμαλισμός 2019 – Ένα όμορφο χάος

   Ο μαξιμαλισμός είναι μια τάση διακόσμησης στην οποία κύρια στοιχεία είναι η προσωπική αισθητική του ατόμου και φυσικά το χρώμα. Θα λέγαμε ότι ο μαξιμαλισμός είναι η αντίθετη τάση από τον μινιμαλισμός. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα χρώματα και θέλεις να ακολουθήσεις μια διαφορετική τάση που θα αποπέμπει στο προσωπική σου πινελιά τότε ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και βάλε την φαντασία σου να δουλέψει!

  • Βαλέ χρώματα: για την ακρίβεια… πολλά χρώματα. Η τάση αυτής της διακόσμησης προϋποθέτει την ένταξη των πολλών χρωμάτων στα δωμάτια του σπιτιού. (Μην γίνεις καρναβάλι, όλα έχουν ένα όριο). Συγκεκριμένα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση στους τοίχους ένα χρώμα που σου αρέσει και «παίξε» με αυτό. Νέα τάση στους τοίχους είναι τα σκούρα χρώματα πχ navy blue ή dark green χωρίς όμως να σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις πιστά κάθε τάση της μόδας.

 

                     maximalism

 

  • Διακόσμησε με αντικείμενα που αγαπάς : γενικά μια διακόσμηση σε ένα σπίτι δεν έχει νόημα αν δεν γίνεται με βάση αυτά που μας αρέσουν. Στον μαξιμαλισμός μπορείς να χρησιμοποιήσεις αγαπημένα αξεσουάρ, υφάσματα και διακοσμητικά. Tip: επέλεξε μερικά κοινά χρώματα και μοτίβα μέσα στο χώρο ώστε να υπάρχει μια «άναρχη» συνοχή.

 

                                    

 

Η χρήση των βιβλίων : αν είσαι λάτρεις των βιβλίων τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να ακολουθήσεις τον μαξιμαλισμό. Τα βιβλία σου δεν είναι μόνο για ανάγνωση, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για την διακόσμηση του σπιτιού σου. Όμορφες ψηλές βιβλιοθήκες, στοίβες από βιβλία ή βιβλία ακουμπισμένα σε βοηθητικά τραπεζάκια είναι αυτό που χρειάζεται το σπίτι σου για να αναδείξει τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο.

 

                                     

 

  • Πρόσθεσε τέχνη και κουλτούρα : όπως θα έχεις καταλάβει ο μαξιμαλισμός προσπαθεί να εξωτερικεύσει αυτά που σου αρέσουν. Η τέχνη αρέσει σε όλους μας. Τοποθέτησε έργα τέχνης στους τοίχους με διαφορετικά στυλ. Μπορείς ακόμη να δημιουργήσεις και μια ξεχωριστή γωνιά στο σπίτι σου με έργα τέχνης. Επιπλέον μην ξεχάσεις να προσθέσεις μικρές πινελιές κουλτούρας πχ ένα όμορφο boho χαλί, ένα εντυπωσιακό patchwork ή κεντημένο κουβερλί κλπ.

 

                                       

 

Υ.Σ : για να καταλάβεις και να μπορέσεις να ακολουθήσεις τον μαξιμαλισμό τσέκαρε την διακόσμηση της Pip Studio σε παπλωματοθήκες, διακοσμητικά μαξιλάρια, κούπες, αξεσουάρ μπάνιου κλπ.

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00