Τάσεις διακόσμησης για το 2021

   

   Οι τάσεις στην διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη μόδα. Μερικές τάσεις διακόσμησης είναι διαχρονικές. Άλλες συνδέονται περισσότερο με μια εποχή. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις τάσεις διακόσμησης του 2021. 

  • Έπιπλα με καμπύλες: 

 Μια τάση διακόσμησης πρόκειται να είναι τα έπιπλα με καμπύλες και στρογγυλά σχήματα τα οποία διαθέτουν vintage στυλ και επιρροές από Art Deco διακόσμηση.

 

                     

 

  • Παστέλ χρώματα: 

Όσον αφορά τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στους εσωτερικούς χώρου το 2021, υπάρχει μια σημαντική τάση για απαλές αποχρώσεις όπως το χρώματα της καραμέλας και του καφέ.

 

                       

 

  • Χάρτινα φωτιστικά οροφής και πορτατίφ 

Τα χάρτινα φωτιστικά ιαπωνικής ή κινεζικής έμπνευσης θα φέρουν μια ελαφριά και ποιητική ατμόσφαιρα στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα σου το 2021.

 

             

 

  • Βαμμένο ξύλινο δάπεδο: 

Το βάψιμο ξύλινων και μη πατωμάτων μεταμορφώνει τους χώρους με πολύχρωμες πινελιές και πρωτότυπα σχέδια. Πρόκειται για μια από τις διακοσμητικές τάσεις που εντοπίσαμε για το 2021.

 

                         

 

  • Πράσινο Hunter χρώμα: 

Το πράσινο και ειδικότερα η απόχρωση hunter green ή απλά κυπαρισσί, ξεχωρίζει μιας και είναι κομψό και απλό. 

 

           

 

  • Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων στο μπάνιο: 

Tα πλακάκια μεγάλου μεγέθους XXL είναι πιο trendy από ποτέ! Ακόμα κι αν εξακολουθούν να μας αρέσουν τα πλακάκια στυλ μετρό για το μπάνιο, το 2021 η τάση είναι να τοποθετούμε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων ακόμα και σε μικρούς χώρους.

 

 

  • Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης:

Η αναβίωση του σκανδιναβικού στιλ με διακόσμηση λιγότερο μινιμαλιστική και πιο εκλεπτυσμένη, είναι σίγουρα μια διακοσμητική τάση που έρχεται το νέο έτος. 

 

                                 

 

  • Επιστροφή του off white:

Έπειτα από απουσία σχεδόν μιας πενταετίας το λευκό επιστρέφει δυναμικά, αλλά σε πιο ζεστές αποχρώσεις! Η αλήθεια είναι ότι έτεινε να εξαφανιστεί ειδικά από τα χρώματα τοίχου, αλλά το 2021 θα βρίσκεται παντού: σε τοίχους, σε υφάσματα και κυρίως σε έπιπλα.

 

                               

 

  • Μπαμπού: 

Με βάση την μινιμαλιστική λογική και διακόσμηση, το μπαμπού προσθέτει λεπτομέρεια και υφή χωρίς να ξεφεύγει από τις αρχές του μινιμαλισμού χάρη στο γήινο χρώμα του. Είναι ένα επιπλέον στοιχείο που επιστρέφει στις νέες τάσεις της μόδας. 

 

       

 

  • Φλοράλ ταπετσαρίες τοίχου:

Οι φλοραλ ταπετσαρίες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στην διακόσμηση, το 2021 όμως έρχονται στην μοντέρνα εκδοχή τους. Τολμηρά χρώματα, μεγάλα μοτίβα με tropical επιρροές.

 

            

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 20 € !

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 9.00 - 14.00